
Συσκευές & Αξεσουάρ
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 porties
Υλικά
Biefstuk
-
filets mignon (ossenhaas)2
-
zout naar eigen smaak
Aardappelen
-
water600 g
-
nieuwe aardappelen of krieltjes225 g
-
verse rozemarijn1 takje
-
olijfolie1 el
-
zout½ tl
Gepeperde Parmezaanse saus
-
Parmezaanse kaas in stukken55 g
-
zwarte peperkorrels1 el
-
verse tijm enkel de blaadjes5 takjes
-
sjalotten in stukken55 g
-
boter in stukken55 g
-
kippenbouillon140 g
-
brandy30 g
-
bloem1 el
-
opklopbare room, 30-40% V.G.55 g
Afwerking
-
koolzaadolie1 el
-
boter1 el
-
Roquefort kaas verkruimeld55 g
-
verse rozemarijn (προαιρετικό πεδίο)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
55 g
Θερμίδες
5113 kJ /
1222 kcal
Λιπαρά
92 g
Φυτικές ίνες
5 g
Υδατάνθρακες
36 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Valentijn
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTajine van lam met abrikozen en honing
1ωρ. 30 λεπτ.
Griekse varkensstoofpot
45 λεπτ.
Kip met amandelen
25 λεπτ.
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Καμία βαθμολογία
Gehaktbrood
1ωρ. 20 λεπτ.
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
Καμία βαθμολογία
Aromatische kipcurry
1ωρ.
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2ωρ. 10 λεπτ.
Risotto bolognese
45 λεπτ.
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Καμία βαθμολογία
Spareribs met glazuur van appel en honing
Καμία βαθμολογία
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Καμία βαθμολογία