Sponge cake al tè matcha e ciliegie

Sponge cake al tè matcha e ciliegie

3.5 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 fette

Υλικά

Pan di Spagna
  • 150 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 5 g di tè matcha in polvere
  • 4 uova
  • 100 g di zucchero
  • burro q.b.
  • 1 pizzico di sale
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Salsa alle ciliegie
  • 250 g di ciliegie denocciolate
  • 30 g di zucchero
  • 5 g di fecola di patate
  • 40 g di vino bianco secco
Crema
  • 300 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 50 g di latte condensato zuccherato
  • 200 g di ricotta fresca ben scolata
Terminare la preparazione
  • 50 g di limoncello
  • 1 cucchiaino di tè matcha in polvere

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 279.9 kcal / 1171 kJ
Πρωτεΐνη 7.5 g
Λιπαρά 13.5 g
Υδατάνθρακες 31.6 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.2 g
Νάτριο 162.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων