
Συσκευές & Αξεσουάρ
冰皮和菓子
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
20 顆
Υλικά
梅子豆沙餡
-
梅粉5 克
-
冰梅乾15 克
-
白豆沙300 克
冰皮
-
細砂糖150 克
-
海藻糖70 克
-
水 ,(含 200 克 冰皮用,和 500 克 蒸煮用水)700 克
-
蓬萊米粉90 克
-
糯米粉50 克
-
白油 ,操作冰皮用。少許
-
食用色素 (例如:紅、黃、藍、綠色)少許
-
熟玉米粉少許
Διατροφή ανά 1 顆
Θερμίδες
141.9 kcal /
593.5 kJ
Πρωτεΐνη
1.8 g
Λιπαρά
0.2 g
Υδατάνθρακες
33.5 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Νάτριο
37.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

談心首選下午茶點
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν