Συσκευές & Αξεσουάρ
Karamel varkensvlees
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
olijfolie30 g
-
varkenshaasje in blokjes (2 cm)600 g
-
5 g gemalen gemberverse gember fijngehakt15 g
-
Franse vierkruidenmix2 g
-
sojasaus25 g
-
vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)100 g
-
verse bladpeterselie fijn gehakt2 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt40 - 50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
463.3 mg
Πρωτεΐνη
30 g
Θερμίδες
2347.3 kJ /
562.8 kcal
Λιπαρά
36.8 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.3 g
Υδατάνθρακες
28 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Karamel maken
14 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVitello tonnato
13h
Keftedes (gehaktballen)
2h 30min
Beef Wellington
10h 10min
Choronsaus
20min
Cider-Kipstoofpot
Nessuna valutazione
Ossenstaart Shepherd's Pie
Nessuna valutazione
Stoofpotje van Runderwang met Mosselen en Inktvis
Nessuna valutazione
Sloppy Gold Rush Burgers
Nessuna valutazione
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Nessuna valutazione
Volcano Steak Burgers
Nessuna valutazione
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min