
Συσκευές & Αξεσουάρ
Karamel varkensvlees
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
olijfolie30 g
-
varkenshaasje in blokjes (2 cm)600 g
-
verse gember fijngehakt15 g
-
Franse vierkruidenmix2 g
-
sojasaus25 g
-
vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)100 g
-
verse bladpeterselie fijn gehakt2 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt40 - 50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
463.3 mg
Πρωτεΐνη
30 g
Θερμίδες
2347.3 kJ /
562.8 kcal
Λιπαρά
36.8 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.3 g
Υδατάνθρακες
28 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Karamel maken
14 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChilli con carne
35 λεπτ.
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1ωρ.
Kip met amandelen
25 λεπτ.
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 λεπτ.
Turkse moussaka
1ωρ. 10 λεπτ.
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1ωρ. 25 λεπτ.
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Καμία βαθμολογία
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Καμία βαθμολογία
Spareribs met glazuur van appel en honing
Καμία βαθμολογία
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Καμία βαθμολογία
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Καμία βαθμολογία
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Καμία βαθμολογία