
Συσκευές & Αξεσουάρ
Karameltaart
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 50 λεπτ.
12 stuks
Υλικά
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room, 35% vet200 - 250 g
-
water1030 g
-
citroensap1 tl
-
boter (indien mogelijk in één stuk)30 g
-
azijn1 el
Karameltaart
-
boter op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten120 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven200 g
-
eieren3
-
suiker80 g
-
melk120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bakpoeder (1 zakje)11 g
Διατροφή ανά 1 stuk
Θερμίδες
358.7 kcal /
1485.1 kJ
Πρωτεΐνη
4.4 g
Λιπαρά
19.4 g
Υδατάνθρακες
40.8 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.7 g
Νάτριο
174.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Karamel maken
14 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheesecake (gebakken)
7hod. 20min
Glutenvrije appel- en citroentaart
Žádné hodnocení
Limoncello-Taart
2hod. 30min
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Žádné hodnocení
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Žádné hodnocení
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Žádné hodnocení
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Žádné hodnocení
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Žádné hodnocení
Vegan Sinaasappel Croissants
Žádné hodnocení
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Žádné hodnocení
Vanillevla met rabarber
50min
No-Bake-Tiramisu-Taart
Žádné hodnocení