Συσκευές & Αξεσουάρ
Karameltaart
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 50 λεπτ.
12 stuks
Υλικά
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room, 35% vet200 - 250 g
-
water1030 g
-
citroensap1 tl
-
boter (indien mogelijk in één stuk)30 g
-
azijn1 el
Karameltaart
-
boter op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten120 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven200 g
-
eieren3
-
suiker80 g
-
melk120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bakpoeder (1 zakje)11 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 stuk
Νάτριο
174.3 mg
Πρωτεΐνη
4.4 g
Θερμίδες
1485.1 kJ /
358.7 kcal
Λιπαρά
19.4 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.7 g
Υδατάνθρακες
40.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Karamel maken
14 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheesecake (gebakken)
7h 20min
Veenbes & rode biet koekjes
2h 40min
Pindakaas Bosbessen Rolls
Ninguna valoración
Glutenvrije appel- en citroentaart
1h 30min
Limoncello-Taart
2h 30min
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Ninguna valoración
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Ninguna valoración
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Ninguna valoración
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1h 30min
Vegan Sinaasappel Croissants
Ninguna valoración
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1h 10min
Vanillevla met rabarber
50min