
Συσκευές & Αξεσουάρ
Karameltaart
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 50 λεπτ.
12 stuks
Υλικά
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room, 35% vet200 - 250 g
-
water1030 g
-
citroensap1 tl
-
boter (indien mogelijk in één stuk)30 g
-
azijn1 el
Karameltaart
-
boter op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten120 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven200 g
-
eieren3
-
suiker80 g
-
melk120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bakpoeder (1 zakje)11 g
Διατροφή ανά 1 stuk
Θερμίδες
358.7 kcal /
1485.1 kJ
Πρωτεΐνη
4.4 g
Λιπαρά
19.4 g
Υδατάνθρακες
40.8 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.7 g
Νάτριο
174.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Karamel maken
14 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRabarber, sinaasappel en amandel cake
1ωρ. 30 λεπτ.
Cheesecake (gebakken)
7ωρ. 20 λεπτ.
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1ωρ. 10 λεπτ.
Lactosevrije Luikse Wafels
1ωρ. 30 λεπτ.
Glutenvrije appel- en citroentaart
Καμία βαθμολογία
Limoncello-Taart
Καμία βαθμολογία
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Καμία βαθμολογία
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Καμία βαθμολογία
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Καμία βαθμολογία
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Καμία βαθμολογία
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Καμία βαθμολογία
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Καμία βαθμολογία