
Συσκευές & Αξεσουάρ
Karamel parfait
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ.
10 stuks
Υλικά
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
water1030 g
-
boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
azijn1 el
Parfait
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud500 g
-
eierdooiers5
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
Διατροφή ανά 1 stuk
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1801 kJ /
430 kcal
Λιπαρά
33 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Υδατάνθρακες
28 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Karamel maken
14 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFruit ijs
5 λεπτ.
Vruchtenroomijs
5 λεπτ.
Vanilleroomijs
12ωρ.
Bessenschuim
10 λεπτ.
Ijs van bevroren fruit
5 λεπτ.
Appels met cidersabayon
Καμία βαθμολογία
Ijs van chocolademousse
3ωρ.
Cookie Monster Cheesecake IJs
8ωρ. 25 λεπτ.
Chocolade-Sinaasappel Posset
Καμία βαθμολογία
Crème brûlée op Portugese wijze
Καμία βαθμολογία
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Καμία βαθμολογία
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Καμία βαθμολογία