
Συσκευές & Αξεσουάρ
法式千層酥(拿破崙酥)
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 5ωρ.
8 人份
Υλικά
卡士達奶油
-
牛奶500 克
-
糖100 克
-
麵粉40 克
-
玉米粉10 克
-
蛋黃 (约5顆蛋黄)100 克
-
香草豆莢 ,取籽備用1 根
-
水1000 克
-
醋1 大匙
酥餅
-
奶油,有鹽或無鹽 ,冷凍,切塊(1-2公分)200 克
-
麵粉200 克
-
冰水 (使用前先放在冰箱冷凍10分鐘)90 克
-
鹽2 小撮
法式千層酥(拿破崙酥)
-
冰糖粉50 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
386.7 kcal /
1618.1 kJ
Πρωτεΐνη
6.8 g
Λιπαρά
24.2 g
Υδατάνθρακες
36.4 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.4 g
Νάτριο
45.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

TM6 「模」力全開
44 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν