
Συσκευές & Αξεσουάρ
焦糖奶油麵包
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
6 塊
Υλικά
蛋奶醬
-
牛奶300 克
-
糖50 克
-
低筋麵粉40 克
-
蛋2 顆
-
香草豆莢1 根
奶油麵包
-
奶油,有鹽或無鹽 ,室溫,切小塊45 克
-
糖50 克
-
橙皮 (不含白色橘絡)1 顆
-
檸檬皮屑 (不含白色橘絡)1 顆
-
牛奶85 克
-
水55 克
-
蛋1 顆
-
鹽1 小撮
-
蜂蜜1 茶匙
-
香草香精1 茶匙
-
新鮮酵母5 克
-
高筋麵粉180 克
-
低筋麵粉150 克
-
葵花油500 克
焦糖醬
-
水2070 克
-
糖250 克
-
葡萄糖漿1 大匙
-
醋1 大匙
Διατροφή ανά 1 塊
Θερμίδες
678.5 kcal /
2835.9 kJ
Πρωτεΐνη
12.1 g
Λιπαρά
22.6 g
Υδατάνθρακες
106.7 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.4 g
Νάτριο
333.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

TM6 「模」力全開
44 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν