
Συσκευές & Αξεσουάρ
鲜肉大包
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
15 个
Υλικά
面皮
-
干酵母粉 (2平茶匙)6 克
-
糖10 克
-
水 (见要诀)170 克
-
中筋面粉300 克
内馅
-
去皮五花肉 ,切块,提前冷冻约60分钟,确保肉块呈现微冷冻变硬的状态400 克
-
盐 (约1茶匙)5 克
-
糖10 克
-
老抽 (约½茶匙)2 克
-
生抽 (约1茶匙)5 克
-
小葱 ,切末2 支
-
白胡椒粉1 小撮
-
水150 克
制作
-
水 ,蒸煮用500 克
Διατροφή ανά 1 个
Θερμίδες
169.9 kcal /
710.3 kJ
Πρωτεΐνη
6.1 g
Λιπαρά
8.4 g
Υδατάνθρακες
17 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.9 g
Νάτριο
172.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

基础中式面点
10 Συνταγές
Κίνα
Κίνα