 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
和风蒸鲑鱼
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 30 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
- 
          味醂3 汤匙
- 
          日式酱油2 汤匙
- 
          鲣鱼粉 如:烹大师调味粉¼ 茶匙
- 
          姜 切成姜丝10 克
- 
          芹菜 取梗,切段2 根
- 
          葱 切丝2 根
- 
          干香菇 泡软切丝2 朵
- 
          洋葱 切丝30 克
- 
          樱桃番茄 切半6 颗
- 
          去皮鲑鱼鱼排 (每片约200克,厚度约2厘米)2 片
- 
          水 蒸煮用700 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        23 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1180 kJ  / 
                        282 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        19 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.8 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        4 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品幸福厨房家常料理
                        188 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                     
                                    