
Συσκευές & Αξεσουάρ
海鲜泡菜煎饼
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
8 人份
Υλικά
-
面粉220 克
-
糯米粉50 克
-
蛋2 颗
-
牛奶160 克
-
盐1 茶匙
-
葱 切段(约5厘米)100 克
-
中等大小的墨鱼 切条140 克
-
虾仁 去肠泥洗净80 克
-
蛤蜊 取出蛤肉40 克
-
韩式泡菜 切条100 克
-
红辣椒,长的 去籽,斜切薄片20 克
-
青椒 去籽,斜切薄片20 克
-
油3 汤匙
-
麻油3 茶匙
海鲜煎饼蘸酱
-
生抽2 汤匙
-
醋½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
干辣椒碎1 汤匙
-
蒜头1 瓣
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
260 kcal /
1088 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
31 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品幸福厨房家常料理
188 Συνταγές
Κίνα
Κίνα