海鲜泡菜煎饼

海鲜泡菜煎饼

3.7 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
8 人份

Υλικά

  • 面粉
    220 克
  • 糯米粉
    50 克
  • 2 颗
  • 牛奶
    160 克
  • 1 茶匙
  • 切段(约5厘米)
    100 克
  • 中等大小的墨鱼 切条
    140 克
  • 虾仁 去肠泥洗净
    80 克
  • 蛤蜊 取出蛤肉
    40 克
  • 韩式泡菜 切条
    100 克
  • 红辣椒,长的 去籽,斜切薄片
    20 克
  • 青椒 去籽,斜切薄片
    20 克
  • 3 汤匙
  • 麻油
    3 茶匙
海鲜煎饼蘸酱
  • 生抽
    2 汤匙
  • ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 干辣椒碎
    1 汤匙
  • 蒜头
    1 瓣

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 260 kcal / 1088 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 31 g
Φυτικές ίνες 1.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων