
Συσκευές & Αξεσουάρ
清蒸鲈鱼
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
鲈鱼 (去头去尾,取2块鱼菲力,约400克)1 条
-
盐½ 茶匙
-
料酒1 汤匙
-
葱 切段2 根
-
姜 切丝5 克
-
水 蒸煮用500 克
-
蒸鱼豉油1 汤匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
110 kcal /
460 kJ
Πρωτεΐνη
18.9 g
Λιπαρά
3.4 g
Υδατάνθρακες
0.7 g
Φυτικές ίνες
0 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品幸福厨房家常料理
188 Συνταγές
Κίνα
Κίνα