 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
清蒸鲈鱼
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 30 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          鲈鱼 (去头去尾,取2块鱼菲力,约400克)1 条
- 
          盐½ 茶匙
- 
          料酒1 汤匙
- 
          葱 切段2 根
- 
          姜 切丝5 克
- 
          水 蒸煮用500 克
- 
          蒸鱼豉油1 汤匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        18.9 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        460 kJ  / 
                        110 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        3.4 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        0.7 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品幸福厨房家常料理
                        188 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                     
                                    