Torta ricotta, ciliegie e mirtilli aromatizzata al bergamotto

Torta ricotta, ciliegie e mirtilli aromatizzata al bergamotto

4.2 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
10 porzioni

Υλικά

Impasto
  • di mandorle pelate
    50 g
  • di farina tipo 00
    250 g
  • di zucchero
    80 g
  • uovo
    1
  • tuorlo
    1
  • di confettura al bergamotto
    30 g
    30 g di marmellata di limoni
  • di burro morbido a pezzi
    100 g
  • di lievito in polvere per dolci
    16 g
Ripieno
  • di ciliegie denocciolate
    100 g
  • di mirtilli freschi
    100 g
  • di zucchero
    70 g
  • di ricotta ben sgocciolata dal siero
    350 g
  • tuorlo
    1
  • di confettura di bergamotto
    30 g
    30 g di marmellata di limoni

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 326.1 kcal / 1364.3 kJ
Πρωτεΐνη 7.7 g
Λιπαρά 15.6 g
Υδατάνθρακες 41.3 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.5 g
Νάτριο 33.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων