Cheesecake alle pesche

Cheesecake alle pesche

4.1 38 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 30 λεπτ.
10 fette

Υλικά

  • di zucchero
    100 g
  • limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca) e il succo spremuto
    1
  • di pesche a cubetti (0.5-1 cm)
    500 g
  • di biscotti tipo Digestive a pezzi
    200 g
  • di burro a pezzi
    80 g
  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    250 g
  • di formaggio fresco spalmabile
    300 g
  • di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti
    10 g
  • di acqua
    2 cucchiai
Terminare la preparazione
  • di confettura di pesche
    60 g
  • pesche a fette
    2 - 3

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 392.9 kcal / 1643.7 kJ
Πρωτεΐνη 5.6 g
Λιπαρά 26.3 g
Υδατάνθρακες 35.7 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.9 g
Νάτριο 156.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων