
Συσκευές & Αξεσουάρ
Victoria-Sponge-Cake
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
10 Stücke
Υλικά
Biskuit
-
Butter zum Einfetten
-
Zucker170 g
-
Eier3
-
Mehl170 g
-
Backpulver1 TL
-
Natron1 TL
-
Vanilleextrakt (προαιρετικό πεδίο)1 TL
Füllung und Fertigstellung
-
Konfitüre nach Geschmack100 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Beeren, gemischt, frisch150 g
-
Puderzucker zum Bestäuben1 EL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
1683 kJ /
402 kcal
Λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
39 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Damals. Heute. Für immer.
50 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνZwetschgen-Mohn-Torte mit Streuseln
1ωρ. 45 λεπτ.
Fondant au Chocolat
20 λεπτ.
St. Petersburg - Joschiki
2ωρ. 55 λεπτ.
Naked-Erdbeer-Drip-Cake
5ωρ.
Erdbeer-Rhabarber-Torte mit Schokoladenbiskuit und Mascarpone-Topfencreme
4ωρ. 30 λεπτ.
Vanille-Schoko-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
48ωρ.
Himbeer-Kokos-Cupcakes
2ωρ. 20 λεπτ.
Tortentraum Himbeere
5ωρ.
Maracuja-Schmand-Torte
4ωρ. 45 λεπτ.
Pistazien-Mandel-Ähre
1ωρ. 30 λεπτ.
Erdbeer-Eierlikör-Torte
5ωρ.
Erdbeer-Himmelstorte
5ωρ.