
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spanish King's Cake- Miniroscón de Reyes
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 pieces
Υλικά
Starter Dough
-
milk80 g
-
fresh yeast crumbled10 g
-
caster sugar1 tsp
-
strong white bread flour130 g
-
water, warm for soaking
Dough
-
caster sugar120 g
-
lemon preferably organic, zest only, without white pith1
-
orange preferably organic, zest only, without white pith1
-
milk60 g
-
unsalted butter at room temperature, plus extra for greasing70 g
-
medium eggs2
-
fresh yeast crumbled20 g
-
orange blossom water (see tip)30 g
-
strong white bread flour450 g
-
fine sea salt1 pinch
Assembly
-
medium egg beaten1
-
mixed candied fruit to taste100 - 150 g
-
flaked almonds30 g
-
caster sugar (moistened with a few drops of water)50 g
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
303 kcal /
1268 kJ
Πρωτεΐνη
8.03 g
Λιπαρά
7.58 g
Υδατάνθρακες
50.72 g
Φυτικές ίνες
1.87 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Then. Now. Always.
50 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSour Cherry and Coconut Cookies
35 λεπτ.
Anzac Biscuits
30 λεπτ.
Chocolate Bourbons
45 λεπτ.
Apple Parkin
1ωρ. 40 λεπτ.
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1ωρ. 30 λεπτ.
Meringue Topped Mince Pies
55 λεπτ.
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
Καμία βαθμολογία
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
Καμία βαθμολογία
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Καμία βαθμολογία
Little Mug Gingerbread Houses
Καμία βαθμολογία
Green Ombre Naked Cake
Καμία βαθμολογία
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Καμία βαθμολογία