 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
法式焗烤鳕鱼
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 50 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
面包屑
- 
          干的隔夜面包 切小块50 克
鳕鱼
- 
          面包 隔一天的100 克
- 
          牛奶100 克
- 
          橄榄油50 克
- 
          洋葱 切块200 克
- 
          蒜头2 瓣
- 
          胡萝卜 切小块300 克
- 
          盐渍鳕鱼,提前浸泡脱盐,切碎400 克
- 
          盐1 小撮
- 
          胡椒粉1 小撮
酱料
- 
          牛奶300 克
- 
          面粉60 克
- 
          黄油30 克
- 
          盐½ 茶匙
- 
          胡椒粉1 小撮
- 
          豆蔻粉1 小撮
- 
          稀奶油200 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        19 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1761 kJ  / 
                        421 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        26 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        29 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        Then. Now. Always.
                        50 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                     
                                    