
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pierogi met vlees
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porties
Υλικά
Vulling
-
uien in vier gesneden100 g
-
koolzaadolie20 g
-
rundvlees gekookt, in stukken (zie tip)320 - 350 g
-
wortelen gekookt, in stukken (zie tip)40 - 50 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gedroogde marjolein¼ - ½ tl
Pierogi
-
water en iets meer om de pierogi te koken250 g
-
ei1
-
koolzaadolie20 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven560 g
-
zout en iets meer om de pierogi te koken1 snuifje
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
20.3 g
Θερμίδες
2006 kJ /
479 kcal
Λιπαρά
12.1 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Υδατάνθρακες
74.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Traditionele recepten
47 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChilli con carne
35min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Kip met amandelen
25min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Turkse moussaka
1h 10min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Ninguna valoración
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Ninguna valoración
Spareribs met glazuur van appel en honing
Ninguna valoración
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Ninguna valoración
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Ninguna valoración
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Ninguna valoración