
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pierogi met vlees
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porties
Υλικά
Vulling
-
uien in vier gesneden100 g
-
koolzaadolie20 g
-
rundvlees gekookt, in stukken (zie tip)320 - 350 g
-
wortelen gekookt, in stukken (zie tip)40 - 50 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gedroogde marjolein¼ - ½ tl
Pierogi
-
water en iets meer om de pierogi te koken250 g
-
ei1
-
koolzaadolie20 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven560 g
-
zout en iets meer om de pierogi te koken1 snuifje
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
479 kcal /
2006 kJ
Πρωτεΐνη
20.3 g
Λιπαρά
12.1 g
Υδατάνθρακες
74.3 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Traditionele recepten
47 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1ωρ.
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2ωρ. 10 λεπτ.
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1ωρ.
Thaise pinda kip met kokosrijst
1ωρ.
Griekse salade met gestoomde kip
Καμία βαθμολογία
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 λεπτ.
Rundsburgers met kaasvulling
40 λεπτ.
Kip met rode paprika
1ωρ. 5 λεπτ.
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Καμία βαθμολογία
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Καμία βαθμολογία
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
Καμία βαθμολογία
Krokant gebraad met moutbiersaus
Καμία βαθμολογία