Pierogi met vlees

Pierogi met vlees

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porties

Υλικά

Vulling
  • uien in vier gesneden
    100 g
  • koolzaadolie
    20 g
  • rundvlees gekookt, in stukken (zie tip)
    320 - 350 g
  • wortelen gekookt, in stukken (zie tip)
    40 - 50 g
  • zout
    ½ tl
  • gemalen zwarte peper
    ½ tl
  • gedroogde marjolein
    ¼ - ½ tl
Pierogi
  • water en iets meer om de pierogi te koken
    250 g
  • ei
    1
  • koolzaadolie
    20 g
  • bloem en iets meer om te bestuiven
    560 g
  • zout en iets meer om de pierogi te koken
    1 snuifje

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portie

Πρωτεΐνη 20.3 g
Θερμίδες 2006 kJ / 479 kcal
Λιπαρά 12.1 g
Φυτικές ίνες 3.1 g
Υδατάνθρακες 74.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων