Gelato alla cannella con gelèe al vino rosso

Gelato alla cannella con gelèe al vino rosso

4.8 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Base gelato alla cannella
  • di destrosio
    30 g
  • di latte in polvere magro
    10 g
  • di cannella in polvere + q.b.
    3 g
  • di zucchero
    150 g
  • di farina di semi di carrube
    2 g
  • di gomma di guar (vedere consigli)
    1 g
  • tuorlo (20 g circa)
    1
  • di latte intero
    500 g
  • cubetti di ghiaccio q.b.
  • di panna (30-40% di grassi)
    100 g
Gelèe al vino rosso
  • di vino rosso fruttato
    180 g
  • di zucchero
    70 g
  • di pectina in polvere (vedere consigli)
    7 g
  • di succo di limone, spremuto fresco filtrato
    10 g
Terminare la preprazione
  • cialde a bastoncino, per servire

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 322.8 kcal / 1351 kJ
Πρωτεΐνη 4.3 g
Λιπαρά 9.4 g
Υδατάνθρακες 53 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Νάτριο 55.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων