Gelado de chocolate picante com xarope de whisky

Gelado de chocolate picante com xarope de whisky

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 20 λεπτ.
10 doses

Υλικά

Gelado de chocolate
  • açúcar
    150 g
  • piripíri
    1
  • chocolate preto (70% cacau) partido em pedaços
    100 g
  • gemas de ovo
    8
  • cacau em pó s/ açúcar
    40 g
  • leite
    620 g
  • sal
    ¼ c. chá de
  • natas, min. 30% de gordura
    620 g
Xarope de whisky
  • whisky (Jack Daniel's, Jim Beam, etc.) (ver dica)
    120 g
  • açúcar
    100 g
  • água
    20 g
  • xarope de ácer (προαιρετικό πεδίο)
    30 g
    30 g mel
  • sal
    2 - 3 pitadas de
  • canela em pó
    2 pitadas de
  • extrato de baunilha
    ½ c. chá de

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 484.6 kcal / 2027.4 kJ
Πρωτεΐνη 6.7 g
Λιπαρά 32.7 g
Υδατάνθρακες 37.5 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 19.3 g
Νάτριο 146.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων