
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bijentaart met glazuur
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
35 stuks
Υλικά
Deeg
-
eieren5
-
suiker140 g
-
bloem380 g
-
vanillesuiker (± 8 g)1 zakje
-
bakpoeder20 g
-
melk230 g
-
zonnebloemolie200 g
-
geraspte citroenschil½
Glazuur
-
roomkaas450 g
-
yoghurt75 g
-
suiker120 g
-
geraspte citroenschil½
-
vers geperst citroensap15 g
Smeltende chocolade
-
pure chocolade in stukken100 g
-
zonnebloemolie10 g
-
ingeblikte abrikozenhelften uitgelekt, (± 480 g nettogewicht)35
-
amandelschilfers50 g
-
snoepjes (προαιρετικό πεδίο) suiker ogen70
Διατροφή ανά 1 stuk
Θερμίδες
209.3 kcal /
875.5 kJ
Πρωτεΐνη
3.6 g
Λιπαρά
13.4 g
Υδατάνθρακες
19.3 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.4 g
Νάτριο
88.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Cheesecake (gebakken)
7 Std. 20 Min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1 Std. 10 Min
Lactosevrije Luikse Wafels
1 Std. 30 Min
Glutenvrije appel- en citroentaart
Keine Bewertungen
Limoncello-Taart
Keine Bewertungen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Keine Bewertungen
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Keine Bewertungen
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Keine Bewertungen
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Keine Bewertungen
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Keine Bewertungen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Keine Bewertungen