
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bijentaart met glazuur
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
35 stuks
Υλικά
Deeg
-
eieren5
-
suiker140 g
-
bloem380 g
-
vanillesuiker (± 8 g)1 zakje
-
bakpoeder20 g
-
melk230 g
-
zonnebloemolie200 g
-
geraspte citroenschil½
Glazuur
-
roomkaas450 g
-
yoghurt75 g
-
suiker120 g
-
geraspte citroenschil½
-
vers geperst citroensap15 g
Smeltende chocolade
-
pure chocolade in stukken100 g
-
zonnebloemolie10 g
-
ingeblikte abrikozenhelften uitgelekt, (± 480 g nettogewicht)35
-
amandelschilfers50 g
-
snoepjes (προαιρετικό πεδίο) suiker ogen70
Διατροφή ανά 1 stuk
Θερμίδες
209.3 kcal /
875.5 kJ
Πρωτεΐνη
3.6 g
Λιπαρά
13.4 g
Υδατάνθρακες
19.3 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.4 g
Νάτριο
88.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheesecake (gebakken)
7ωρ. 20 λεπτ.
Glutenvrije appel- en citroentaart
Καμία βαθμολογία
Limoncello-Taart
2ωρ. 30 λεπτ.
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Καμία βαθμολογία
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Καμία βαθμολογία
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Καμία βαθμολογία
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Καμία βαθμολογία
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Καμία βαθμολογία
Vegan Sinaasappel Croissants
Καμία βαθμολογία
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Καμία βαθμολογία
Vanillevla met rabarber
50 λεπτ.
No-Bake-Tiramisu-Taart
Καμία βαθμολογία