Gelato cioccolato e peperoncino con sciroppo al whiskey

Gelato cioccolato e peperoncino con sciroppo al whiskey

4.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 20 λεπτ.
10 porzioni

Υλικά

Gelato al cioccolato
  • di zucchero
    150 g
  • peperoncino secco piccante (vedere consigli)
    1
  • di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
    100 g
  • tuorli d'uovo
    8
  • di cacao amaro in polvere
    40 g
  • di latte intero min. 3,2%
    620 g
  • di sale
    ¼ di cucchiaino
  • di panna (min. 30% di grassi)
    620 g
Sciroppo di whisky
  • di Whisky (vedere consigli)
    120 g
  • di zucchero
    100 g
  • di acqua
    20 g
  • di sciroppo di acero (προαιρετικό πεδίο)
    30 g
  • di sale
    2 - 3 pizzichi
  • di cannella in polvere
    2 pizzichi
  • di estratto di vaniglia naturale
    ½ cucchiaino

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 484.6 kcal / 2027.4 kJ
Πρωτεΐνη 6.7 g
Λιπαρά 32.7 g
Υδατάνθρακες 37.5 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 19.3 g
Νάτριο 146.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων