
Συσκευές & Αξεσουάρ
Half bolletje vanille en karamel
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 30 λεπτ.
8 porties
Υλικά
Karamelsaus
-
suiker250 g
-
room, min. 30% vet200 - 250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in één stuk (60 x 40 x 10 mm)30 g
-
azijn1 el
Chocoladebasis
-
pure chocolade in stukken200 g
-
boter in stukken60 g
-
feuilletine200 g
Vanilleroom
-
vanillestokje in de lengte gehalveerd1
-
melk300 g
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en koud water om de gelatine te weken2
-
eieren3
-
suiker80 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
room, min. 30% vet gekoeld300 g
Chocoladeglazuur
-
pure chocolade in stukken350 g
-
boter35 g
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
57.8 mg
Πρωτεΐνη
11.6 g
Θερμίδες
4566.3 kJ /
1091.3 kcal
Λιπαρά
77 g
Φυτικές ίνες
6.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
39.4 g
Υδατάνθρακες
84.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Dagelijks en creatief
9 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAmandelcake
50 min
Zweedse worteltaart
2 godz.
Yoghurtcake
1 godz. 40 min
Muffins met chocoladechips
1 godz.
Sinaasappelcake
1 godz.
Appel en citroen krans
50 min
Chocoladecake
40 min
Chocolade-Fudgecake
Brak ocen
Boterkoekjes
50 min
Shortbread karamel gezouten boter
2 godz. 25 min
Gebakken kaastaart
3 godz. 10 min
Ontbijt gebak
40 min