
Συσκευές & Αξεσουάρ
Millefeuille met chocolade en karamel
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
6 porties
Υλικά
Karamel met noten
-
hazelnoten30 g
-
walnoten30 g
-
ongezouten, gepelde pistachenoten30 g
-
gepelde amandelen gesnoeid30 g
-
bruine suiker300 g
-
water1030 g
-
citroensap1 tl
-
azijn50 g
Vulling
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken400 g
-
room, 35% vet400 g
-
boter in stukken60 g
Bladerdeeg
-
boter (400 g in schijfjes en 80 g in stukken)480 g
-
bloem en iets meer om te bewerken500 g
-
koud water200 g
-
citroensap1 el
-
suiker10 g
-
zout1 tl
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
1558.5 kcal /
6523 kJ
Πρωτεΐνη
16.7 g
Λιπαρά
108 g
Υδατάνθρακες
128.7 g
Φυτικές ίνες
8.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
61.3 g
Νάτριο
285 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Dagelijks en creatief
9 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGlutenvrije appel- en citroentaart
Καμία βαθμολογία
Limoncello-Taart
Καμία βαθμολογία
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Καμία βαθμολογία
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Καμία βαθμολογία
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Καμία βαθμολογία
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Καμία βαθμολογία
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Καμία βαθμολογία
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1ωρ. 10 λεπτ.
Vanillevla met rabarber
Καμία βαθμολογία
Chocolade-Fudgecake
Καμία βαθμολογία
Groene biscuittaart
Καμία βαθμολογία
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Καμία βαθμολογία