Balık Buğulama ve Sebzeler

Balık Buğulama ve Sebzeler

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
1 porsiyon

Υλικά

  • su
    350 g
  • havuç çubuk şeklinde kesilmiş (7 cm x 0,5 cm)
    20 - 25 g
  • taze fasulye ayıklanmış, çubuk şeklinde kesilmiş (7 cm x 1 cm)
    15 g
  • sakız kabağı çubuk şeklinde kesilmiş (7 cm x 1 cm)
    25 g
  • karnabahar küçük çiçeklerine ayrılmış
    25 g
  • patates parçalara bölünmüş (2-3 cm)
    30 g
  • balık fileto dip balığı olmayan, mevsim balığı, derisiz ve kılçıksız
    75 g
  • zeytinyağı (προαιρετικό πεδίο)
    2 damla

Διατροφή ανά 1 porsiyon

Θερμίδες 132 kcal / 553 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 5.3 g
Υδατάνθρακες 6.3 g
Φυτικές ίνες 1.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων