蒜味番茄豆豉蒸鳕鱼

蒜味番茄豆豉蒸鳕鱼

4.7 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 10 克
  • 豆豉
    25 克
  • 蒜头
    5 颗.
  • 生抽
    10 克
  • 料酒
    30 克
  • 蚝油
    5 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 3 克
  • 鳕鱼排 ,去皮切厘米厚片
    200 克
  • ,切末
    2 根
  • 新鲜小米椒 ,切片
    1 支
  • 樱桃番茄 ,切片
    6 颗
  • 500 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 213.5 kcal / 892.5 kJ
Πρωτεΐνη 24.6 g
Λιπαρά 7.1 g
Υδατάνθρακες 11 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.9 g
Νάτριο 1277.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων