Crostata al cioccolato e burro di arachidi

Crostata al cioccolato e burro di arachidi

2.9 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 30 λεπτ.
12 fette

Υλικά

Pasta frolla
  • 60 g di acqua
  • 100 g di zucchero di canna integrale
  • 60 g di olio di semi di girasole
  • 250 g di farina tipo 2
  • 15 g di cacao amaro in polvere
  • 4 g di lievito in polvere per dolci
  • ½ limone la scorza grattugiata
Crema cioccolato
  • 100 g di cioccolato fondente (85% di cacao)
  • 50 g di zucchero di canna integrale
  • 250 g di acqua
  • 200 g di latte parzialmente scremato
  • 6 g di agar agar
Terminare la preparazione
  • burro di arachidi a piacere
  • arachidi tostate tritate grossolanamente, a piacere

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 240.3 kcal / 1005.6 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 10.9 g
Υδατάνθρακες 32.7 g
Φυτικές ίνες 3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.6 g
Νάτριο 14.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων