Crostata al cioccolato e burro di arachidi

Crostata al cioccolato e burro di arachidi

2.9 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 30 λεπτ.
12 fette

Υλικά

Pasta frolla
  • di acqua
    60 g
  • di zucchero di canna integrale
    100 g
  • di olio di semi di girasole
    60 g
  • di farina tipo 2
    250 g
  • di cacao amaro in polvere
    15 g
  • di lievito in polvere per dolci
    4 g
  • limone la scorza grattugiata
    ½
Crema cioccolato
  • di cioccolato fondente (85% di cacao)
    100 g
  • di zucchero di canna integrale
    50 g
  • di acqua
    250 g
  • di latte parzialmente scremato
    200 g
  • di agar agar
    6 g
Terminare la preparazione
  • burro di arachidi a piacere
  • arachidi tostate tritate grossolanamente, a piacere

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 240.3 kcal / 1005.6 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 10.9 g
Υδατάνθρακες 32.7 g
Φυτικές ίνες 3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.6 g
Νάτριο 14.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων