Pau Sambal (Burger Malaysia)

Pau Sambal (Burger Malaysia)

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
20 potongan

Υλικά

Roti burger
  • air
    200 g
  • gula
    20 g
  • ragi kering instan
    2 sdt
  • mentega
    20 g
  • telur
    1
    55 g air
  • tepung terigu serbaguna
    400 g
  • garam
    1 sdt
  • minyak goreng untuk goreng rendam
    500 g
Topping sambal
  • cabai kering biji dibuang, direndam hingga lunak
    20 g
  • bawang merah
    150 g
  • ikan teri goreng dipangkas ujungnya, dibilas
    20 g
  • minyak goreng
    50 g
  • bawang bombai iris tipis-tipis
    100 g
  • ikan teri kering (ikan bilis), kepala dan ekor dipangkas, dibilas
    30 g
  • gula
    10 g
  • garam
    ½ sdt
  • asam jawa
    10 g
  • air
    20 g
  • timun (berkisar 250 g), iris tipis-tipis
    1

Διατροφή ανά 1 potongan

Θερμίδες 152 kcal / 636 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 6 g
Υδατάνθρακες 20 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 164 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων