
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegansk cheesecake med kirsebær
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
8 portioner
Υλικά
-
mandler, uden skind150 g
-
dadler skåret i mindre stykker125 g
-
kokosolie60 g
-
cashewnødder, rå gennemblødt i varmt vand i 15-20 minutter og drænet200 g
-
kokosmælk fed130 g
-
citronsaft, frisk25 g
-
sirup agave70 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 spsk
-
kirsebær, friske uden sten120 g
Διατροφή ανά 8 portioner
Θερμίδες
3428.2 kcal /
14343.6 kJ
Πρωτεΐνη
75 g
Λιπαρά
255.7 g
Υδατάνθρακες
255.1 g
Φυτικές ίνες
33.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
98.3 g
Νάτριο
120.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sommerlige retter
15 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKaffesmåkager
Καμία βαθμολογία
Tiramisusmåkager
Καμία βαθμολογία
Vaniljefigurer med chokolade
40 λεπτ.
Æble-ingefærfigurer
Καμία βαθμολογία
Passionsfrugtkage med fersken
Καμία βαθμολογία
Mascarpone-karamelkage
Καμία βαθμολογία
Chokoladesnitter med puffet hvede
Καμία βαθμολογία
Vegansk no bake-kiwikage
Καμία βαθμολογία
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Καμία βαθμολογία
Fersken i hvidvinssirup
Καμία βαθμολογία
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Καμία βαθμολογία
Fruktgeléer
Καμία βαθμολογία