
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bløde horn med tunmousse
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
8 stykker
Υλικά
Horn
-
mælk80 g
-
vand100 g
-
sukker30 g
-
gær10 g
-
hvedemel groft350 g
-
olivenolie30 g
-
salt1 tsk med top
Tunmousse
-
tun, dåse, i olie eller vand godt drænet200 g
-
hvidløgspulver1 knivspids
-
ansjosfilet i olie2
-
smøreost250 g
-
citronsaft20 g
Servering
-
hvedemel til at drysse med
-
blandede frø til pynt
-
mælk til at pensle med
-
aubergine skåret i skiver (4 mm), grillet200 g
-
courgette skåret i skiver (4 mm), grillet200 g
-
persille, frisk til pynt
-
salt til krydre med
-
olivenolie til pynt
Διατροφή ανά 1 stykke
Θερμίδες
376.3 kcal /
1574.1 kJ
Πρωτεΐνη
14.1 g
Λιπαρά
17.8 g
Υδατάνθρακες
40.9 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.1 g
Νάτριο
0.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Eksotiske retter - masser af smag
14 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνStegte nudler med rejer
Καμία βαθμολογία
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Καμία βαθμολογία
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Καμία βαθμολογία
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Καμία βαθμολογία
Havbras med krydderolie
Καμία βαθμολογία
Laks med grøntsagssovs
Καμία βαθμολογία
Burger af havtaske og laks
Καμία βαθμολογία
Fiskeburger
Καμία βαθμολογία
Laks med aromaer ved 50°C
Καμία βαθμολογία