Sous-vide Aubergine med Miso

Sous-vide Aubergine med Miso

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
4 porsjoner

Υλικά

  • hvit miso (eller shiro miso)
    90 g
  • mirin
    40 g
  • sake
    35 g
    vann
  • sukker
    30 g
  • sesamolje
    1 ½ ts
  • havsalt
    2 klyper
  • aubergine delt i skiver (2 cm), deretter delt i biter (3 cm)
    360 g
  • vann (ca.), pass å at posene er helt dekket med vann (se tips)
    1600 g
  • sitronsaft (se tips)
    30 g
    1 ts askorbinsyre
  • sesamfrø, ristede
    1 ss
  • vårløk delt i diagonale skiver
    1

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 156 kcal / 654 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 6 g
Υδατάνθρακες 13 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.9 g
Νάτριο 670 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων