Συσκευές & Αξεσουάρ
Pistacjowe chantilly
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 40 λεπτ.
583 g
Υλικά
Chantilly pistacjowe
-
1 ½ łyżeczki żelatyny w proszku, rozpuszczone w 40 g wody2 listki żelatyny (1,7 g każdy)
-
woda do namoczenia żelatyny
-
400 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
80 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
60 g pasty pistacjowej (patrz wskazówka)
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 583 g
Νάτριο
232.4 mg
Πρωτεΐνη
28.7 g
Θερμίδες
9045 kJ /
2161.8 kcal
Λιπαρά
200.9 g
Φυτικές ίνες
6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
110.9 g
Υδατάνθρακες
75.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
GOTUJ JAK SZEF KUCHNI II
12 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKoktajl owocowy
5min
Posypka do bajgli "Everything Bagel Seasoning"
5min
Kleik ryżowy
2h
Lekkostrawny koncentrat bulionu warzywnego
30min
Truskawkowy sos winegret
5min
Gotowanie pyz z mięsem
20min
Gotowanie ziemniaków w wodzie
55min
Krem czekoladowy z serka wiejskiego
5min
Gotowanie makaronu (TM7)
20min
Krem pistacjowy
40min
Bezglutenowe tortille z soczewicy
3h 40min
Marynowane spiralizowane marchewki (TM5)
30min