Συσκευές & Αξεσουάρ
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 pieces
Υλικά
Starter Dough
-
whole milk2 ½ oz
-
active dry yeast (1 package)2 ¼ tsp
-
sugar1 tsp
-
bread flour4 ½ oz
-
warm water to cover dough
Dough
-
sugar4 oz
-
lemon organic, zest only, no white pith1
-
orange organic, zest only, no white pith1
-
whole milk2 oz
-
unsalted butter room temperature2 ½ oz
-
large eggs2
-
active dry yeast (2 packages)4 tsp
-
orange flower water (see Variation)1 oz
-
bread flour plus extra to dust16 oz
-
salt1 pinch
Forming and Decorating
-
large egg whisked1
-
candied fruit, mixed to taste4 - 5 oz
-
sliced almonds1 oz
-
sugar (moistened with a few drops water)1 ½ oz
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
53.3 mg
Πρωτεΐνη
9.9 g
Θερμίδες
1493.8 kJ /
357 kcal
Λιπαρά
9 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
60 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Then. Now. Always.
16 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDouble Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3 Std. 20 Min
Rugalach
1 Std. 55 Min
Chocolate Rolls (Anna)
2 Std. 30 Min
S'mores Pie
4 Std. 40 Min
Orange Crème Brûlée
3 Std. 15 Min
Macarons with Pistachio Ganache
2 Std. 30 Min
Orange Yogurt Cake (Diabetes)
1 Std.
Banana Bread
1 Std. 50 Min
Lace Cookies with Nutella
50 Min
Lemon Meringue Pie
2 Std. 30 Min
Cheesecake (Baked)
7 Std. 20 Min
Cheesecake (No-Bake)
5 Std. 30 Min