
Συσκευές & Αξεσουάρ
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 pieces
Υλικά
Starter Dough
-
whole milk2 ½ oz
-
active dry yeast (1 package)2 ¼ tsp
-
sugar1 tsp
-
bread flour4 ½ oz
-
warm water to cover dough
Dough
-
sugar4 oz
-
lemon organic, zest only, no white pith1
-
orange organic, zest only, no white pith1
-
whole milk2 oz
-
unsalted butter room temperature2 ½ oz
-
large eggs2
-
active dry yeast (2 packages)4 tsp
-
orange flower water (see Variation)1 oz
-
bread flour plus extra to dust16 oz
-
salt1 pinch
Forming and Decorating
-
large egg whisked1
-
candied fruit, mixed to taste4 - 5 oz
-
sliced almonds1 oz
-
sugar (moistened with a few drops water)1 ½ oz
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
357 kcal /
1493.8 kJ
Πρωτεΐνη
9.9 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
60 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Νάτριο
53.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Then. Now. Always.
16 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOrange Crème Brûlée
Keine Bewertungen
Orange Yogurt Cake (Diabetes)
1 Std.
Banana Bread
1 Std. 50 Min
Cheesecake (Baked)
7 Std. 20 Min
Brownies
50 Min
Chocolate Chip Cookies
50 Min
Apple Tart
1 Std.
Apple Cake
1 Std.
Chocolate Chip Muffins
1 Std.
Marble Cake
2 Std. 10 Min
Lemon Pound Cake
2 Std.
Edna's Lemon Curd Teacake
40 Min