Japanese Cheese Tarts

Japanese Cheese Tarts

5.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
24 potongan

Υλικά

Kulit tart
  • tepung terigu protein rendah tambahkan untuk taburan
    500 g
    500 g tepung terigu untuk cake dan kue kering, tambahkan untuk taburan
  • gula kastor
    120 g
  • mentega asin potong dadu (1 cm)
    300 g
  • telur (50 g)
    1
Lelehan custard keju
  • keju krim (cream cheese) lunak
    500 g
  • susu segar
    60 g
  • gula kastor
    100 - 130 g
  • whipping cream
    200 g
  • rum (προαιρετικό πεδίο)
    10 g
  • maizena
    1 sdm
  • sari lemon
    2 sdt
  • ekstrak vanila
    ¼ sdt
  • kuning telur dikocok lepas
    1

Διατροφή ανά 1 potongan

Θερμίδες 343 kcal / 1435.1 kJ
Πρωτεΐνη 7.8 g
Λιπαρά 23.3 g
Υδατάνθρακες 26.7 g
Φυτικές ίνες 0.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων