
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bessenmousse
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 50 λεπτ.
6 porties
Υλικά
-
gelatineblaadjes (2 g per blaadje)5
-
water plus iets extra voor het weken50 g
-
gemengde verse rode bessen (bijv. aardbeien, frambozen)300 g
-
suiker200 g
-
kwark250 g
-
room, min. 30% vet gekoeld250 g
-
verse muntblaadjes voor garnering
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
342 kcal /
1432 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
38 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Het basiskookboek
174 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPaastuin
Καμία βαθμολογία
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2ωρ.
Crème brûlée op Portugese wijze
Καμία βαθμολογία
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Καμία βαθμολογία
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Καμία βαθμολογία
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Καμία βαθμολογία
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Καμία βαθμολογία
Lolly's met aardbeien
Καμία βαθμολογία
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Καμία βαθμολογία
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Καμία βαθμολογία
Peren op Sinaasappelsiroop
Καμία βαθμολογία
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Καμία βαθμολογία