Dampet laks med ingefærsglaze

Dampet laks med ingefærsglaze

5.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portioner

Υλικά

  • vand
    1200 g
  • salt plus ekstra til at krydre med
    1 ½ tsk
  • ris, jasmin
    200 g
    200 g ris, basmati
  • fersk laksefilet, uden skind (ca. 100-150 g hver)
    4
  • ingefær, stødt
    2 tsk
  • sort peber, friskkværnet
    4 knivspids
  • sukkerærter
    200 g
  • ingefær skåret i 2 mm skiver
    10 g
  • honning
    80 g
  • soyasauce
    30 g
  • hvidløgspulver
    ½ tsk
  • chili, tørret i flager
    1 - 2 knivspids
  • forårsløg skåret i tynde skiver
    10 g
  • sesamfrø ristede
    1 tsk

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 1103.8 kcal / 4618.3 kJ
Πρωτεΐνη 86.8 g
Λιπαρά 54 g
Υδατάνθρακες 62.5 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.5 g
Νάτριο 1536.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων