Varkensfricandeau met mosterdsaus

Varkensfricandeau met mosterdsaus

4.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porties

Υλικά

  • varkensfricandeau in plakken (1 cm)
    450 g
  • verse champignons in plakken
    100 g
  • witte droge vermout
    75 g
    75 g Madeira-wijn
  • melk
    100 g
  • ui gehalveerd
    60 g
  • teentje knoflook (προαιρετικό πεδίο)
    1
  • graanmosterd
    2 tl
  • pikante mosterd
    1 tl
  • kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
    1
    1 volle tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
  • zout
    1 tl
  • gemalen zwarte peper volgens smaak
    1 snuifje
  • crème fraîche
    2 el
    2 el room
  • maïszetmeel
    1 volle el
  • verse peterselie om te garneren
    2 - 3 takjes

Διατροφή ανά 1 portie

Θερμίδες 230 kcal / 961 kJ
Πρωτεΐνη 28 g
Λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 8 g
Φυτικές ίνες 0.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων