
Συσκευές & Αξεσουάρ
Varkensfricandeau met mosterdsaus
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
varkensfricandeau in plakken (1 cm)450 g
-
verse champignons in plakken100 g
-
witte droge vermout75 g
-
melk100 g
-
ui gehalveerd60 g
-
teentje knoflook (προαιρετικό πεδίο)1
-
graanmosterd2 tl
-
pikante mosterd1 tl
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak1 snuifje
-
crème fraîche2 el
-
maïszetmeel1 volle el
-
verse peterselie om te garneren2 - 3 takjes
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
28 g
Θερμίδες
961 kJ /
230 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Υδατάνθρακες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChilli con carne
35 λεπτ.
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1ωρ.
Kip met amandelen
25 λεπτ.
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 λεπτ.
Turkse moussaka
1ωρ. 10 λεπτ.
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1ωρ. 25 λεπτ.
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Καμία βαθμολογία
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Καμία βαθμολογία
Spareribs met glazuur van appel en honing
Καμία βαθμολογία
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Καμία βαθμολογία
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Καμία βαθμολογία
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Καμία βαθμολογία