鲅鱼水饺

鲅鱼水饺

4.8 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
8 人份

Υλικά

饺子皮面团
  • 中筋面粉
    400 克
  • 200 克
内馅
  • 花椒 ,干的
    15 克
  • 热水
    180 - 200 克
  • 鲅鱼,去皮,去骨 (约1公斤)
    2 条
  • 去皮五花肉 ,切块,提前冷冻约60分钟,确保肉块呈现微冷冻变硬的状态
    150 克
  • (约1.5茶匙)
    7 克
  • 麻油
    10 克
包饺子
  • 韭菜 ,切小段,0.5厘米
    100 克
  • 20 克
煮水饺
  • 1700 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 339.8 kcal / 1420.1 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 11.7 g
Υδατάνθρακες 40.2 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.6 g
Νάτριο 389.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων