
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinat- og linsesuppe
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
-
løg skåret i kvarte50 g
-
gulerødder skrællet og skåret i skiver (0,5 cm)50 g
-
bladselleri vasket og tørret50 g
-
linser, tørret250 g
-
laurbærblad, tørret1
-
grøntsagsbouillon1 spsk
-
vand1000 g
-
olivenolie50 g
-
spinatblade, friske vasket og tørret200 g
-
ris (tilberedningstid 16 minutter)160 g
-
salt, fint (προαιρετικό πεδίο)½ tsk
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
451 kcal /
1887 kJ
Πρωτεΐνη
18.8 g
Λιπαρά
13.7 g
Υδατάνθρακες
67.3 g
Φυτικές ίνες
10.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sanselige supper
11 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegetarlasagne
Καμία βαθμολογία
Bagt mac and cheese med grøntsager
Καμία βαθμολογία
Japansk ramen
Καμία βαθμολογία
Soba nudler
Καμία βαθμολογία
Japanske ramen nudler
Καμία βαθμολογία
Dumpling dej
1ωρ.
Kinesiske ægnudler
1ωρ.
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Καμία βαθμολογία
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Καμία βαθμολογία
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50 λεπτ.