Συσκευές & Αξεσουάρ
Pavlola med hindbær og chokolade (glutenfri)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 40 λεπτ.
10 portioner
Υλικά
Pavlova
-
sukker300 g
-
æggehvider fra store æg6
-
cream of tartar1 knivspids
-
majsmel2 spsk
-
hvidvinseddike1 tsk
-
kakaopulver siet1 tsk
Topping
-
fløde, cirka 48 %400 g
Samling
-
hindbær225 - 250 g
-
chokoladeflager til pynt
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
2.8 g
Θερμίδες
1390 kJ /
332 kcal
Λιπαρά
19.4 g
Υδατάνθρακες
36.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Bagte fristelser
14 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Sommerbær
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrème brûlée
Καμία βαθμολογία
Portugisisk crème brûlée
25 λεπτ.
Kaffesmåkager
Καμία βαθμολογία
Tiramisusmåkager
Καμία βαθμολογία
Æble-ingefærfigurer
Καμία βαθμολογία
Passionsfrugtkage med fersken
Καμία βαθμολογία
Mascarpone-karamelkage
4ωρ. 30 λεπτ.
Chokoladesnitter med puffet hvede
Καμία βαθμολογία
Vegansk no bake-kiwikage
Καμία βαθμολογία
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Καμία βαθμολογία
Fersken i hvidvinssirup
Καμία βαθμολογία
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Καμία βαθμολογία