花椰菜炒虾仁

花椰菜炒虾仁

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 蒜头
    2 瓣
  • ,去皮
    5 克
  • 麻油
    1 茶匙
  • 橄榄油
    1 茶匙
  • 白花椰菜 ,切小朵
    450 克
  • 500 克
  • 冷冻豌豆
    150 克
  • 胡萝卜 ,切细条
    1 根
  • 去壳生虾仁,去虾线
    300 - 400 克
  • ,切葱花
    3 根
  • 2 颗
  • 1 汤匙
  • 生抽
    2 茶匙
  • 橄榄油
    少许
  • 生抽 ,调味用
    适量
  • 黑芝麻 ,上菜用(可省略)
  • 新鲜香菜 ,只取叶子,上菜用(可省略)

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 200.5 kcal / 838.7 kJ
Πρωτεΐνη 20.2 g
Λιπαρά 6.3 g
Υδατάνθρακες 16.7 g
Φυτικές ίνες 5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.6 g
Νάτριο 682.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων