
Συσκευές & Αξεσουάρ
Maronicreme mit Birnenkompott und Guetzli für Party
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 Portionen
Υλικά
-
Birnen geschält, entkernt, in Stücken (3 cm)600 g
-
Puderzucker (προαιρετικό πεδίο)40 g
-
Mark einer Vanilleschote1
-
Haferkekse (siehe Tipp)150 g
-
Mascarpone500 g
-
griechisches Joghurt180 g
-
Marronipüree, gesüsst oder ungesüsst, Tiefgekühlt, aufgetaut500 g
-
Puderzucker (προαιρετικό πεδίο)80 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 8 Portionen
Νάτριο
455 mg
Πρωτεΐνη
53 g
Θερμίδες
18740 kJ /
4476 kcal
Λιπαρά
268 g
Φυτικές ίνες
63.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
171 g
Υδατάνθρακες
429 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSchoko-Tofu-Glace
6ωρ. 10 λεπτ.
Nussglace
5ωρ. 20 λεπτ.
Sticky-Toffee-Pudding
1ωρ.
Profiteroles
2ωρ. 15 λεπτ.
Veganes Apfel-Nuss-Crumble mit Rumrosinen
Καμία βαθμολογία
Mango-Joghurt-Glace
12ωρ.
Schnelles Kaffeesorbet
5 λεπτ.
Natillas
1ωρ.
Mandeltarte
1ωρ. 30 λεπτ.
Veganes Mango-Kokos Softeis
10 λεπτ.
Pochierte Vanillebirnen mit Vanillesauce und gebackenen Streuseln
1ωρ.
Veganer Kirschen-Schaum
10 λεπτ.