Maronicreme mit Birnenkompott und Guetzli für Party

Maronicreme mit Birnenkompott und Guetzli für Party

4.0 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 Portionen

Υλικά

  • Birnen geschält, entkernt, in Stücken (3 cm)
    600 g
  • Puderzucker (προαιρετικό πεδίο)
    40 g
  • Mark einer Vanilleschote
    1
  • Haferkekse (siehe Tipp)
    150 g
  • Mascarpone
    500 g
  • griechisches Joghurt
    180 g
  • Marronipüree, gesüsst oder ungesüsst, Tiefgekühlt, aufgetaut
    500 g
  • Puderzucker (προαιρετικό πεδίο)
    80 g

Διατροφή ανά 8 Portionen

Θερμίδες 4476 kcal / 18740 kJ
Πρωτεΐνη 53 g
Λιπαρά 268 g
Υδατάνθρακες 429 g
Φυτικές ίνες 63.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 171 g
Νάτριο 455 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων