Bakso Sapi Jamur

Bakso Sapi Jamur

2.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
30 butir

Υλικά

  • daging sapi, tanpa tulang tanpa urat, potong dadu (2 cm), sebagian beku
    500 g
  • air dingin
    135 g
  • daun bawang dipotong
    10 g
  • jahe segar
    10 g
  • jamur shitake kering direndam agar lunak, batang dibuang, dipotong dua
    3 - 4
  • kecap asin
    10 g
  • gula
    10 g
  • maizena
    35 g
  • garam
    2 sdt
  • kecap ikan (προαιρετικό πεδίο)
    1 sdm
  • air
    1500 g

Διατροφή ανά 1 potongan

Θερμίδες 29 kcal / 123 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 1 g
Φυτικές ίνες 0 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Νάτριο 187 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων