
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
20 pieces
Υλικά
Pistachio Paste
-
pistachio nuts, salted, shelled roasted, plus extra crushed for garnishing250 g
Pistachio Pastry Cream
-
granulated sugar100 g
-
cornflour60 g
-
ground turmeric1 pinch
-
fine sea salt1 pinch
-
soya milk unsweetened500 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
vegan butter diced60 g
-
almond extract¼ tsp
Cannoli Shells
-
vegan butter diced50 g
-
large eggs2
-
sugar50 g
-
gluten-free plain white flour375 g
-
unsweetened cocoa powder2 ½ tsp
-
sweet Marsala wine50 g
-
sunflower oil for frying1000 g
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
665.8 kcal /
2785.9 kJ
Πρωτεΐνη
6.3 g
Λιπαρά
60.4 g
Υδατάνθρακες
28.2 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.1 g
Νάτριο
24.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCondensed Milk Dalgona Coffee
10min
Lemon Posset
2h 40min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4h 40min
Frozen Fruit Sorbet
5min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min
Chocolate Tiffin
2h 30min
Chocolate and Cream Cheese Tart
4h 30min
Lemon, Lime and Ginger Tart
6h 20min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55min
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3h 20min
Biscoff Cheesecake
6h 20min