Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream

Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream

5.0 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
20 pieces

Υλικά

Pistachio Paste
  • pistachio nuts, salted, shelled roasted, plus extra crushed for garnishing
    250 g
Pistachio Pastry Cream
  • granulated sugar
    100 g
  • cornflour
    60 g
  • ground turmeric
    1 pinch
  • fine sea salt
    1 pinch
  • soya milk unsweetened
    500 g
  • vanilla bean paste
    1 tsp
  • vegan butter diced
    60 g
  • almond extract
    ¼ tsp
Cannoli Shells
  • vegan butter diced
    50 g
  • large eggs
    2
  • sugar
    50 g
  • gluten-free plain white flour
    375 g
  • unsweetened cocoa powder
    2 ½ tsp
  • sweet Marsala wine
    50 g
  • sunflower oil for frying
    1000 g
    vegetable oil, for frying

Διατροφή ανά 1 piece

Θερμίδες 665.8 kcal / 2785.9 kJ
Πρωτεΐνη 6.3 g
Λιπαρά 60.4 g
Υδατάνθρακες 28.2 g
Φυτικές ίνες 3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.1 g
Νάτριο 24.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων