
Συσκευές & Αξεσουάρ
Miso-aubergine (sous-vide)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
-
vit miso90 g
-
mirinsås40 g
-
sake35 g
-
socker30 g
-
sesamolja1 ½ tsk
-
salt2 nypor
-
vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna1600 gram
-
aubergine skivad (2 cm), därefter skuren i bitar (3 cm)360 g
-
saft av citron, nypressad (från ½ citron)30 g
-
rostade sesamfrön1 msk
-
vårlök snedskuren1
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
156 kcal /
654 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
13 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.9 g
Νάτριο
670 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-vide med knivkåpa (TM6)
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlomkålsmos
Keine Bewertungen
Bulgur
Keine Bewertungen
Stekt sparris
Keine Bewertungen
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Keine Bewertungen
Fänkålssallad
Keine Bewertungen
Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré
Keine Bewertungen
Kashmiri-ris
Keine Bewertungen
Naanbröd med lök och kummin
Keine Bewertungen
Potatis- och rotsellerigratäng
Keine Bewertungen
Rosmarin- och rotfruktsmos
Keine Bewertungen
Janssons Frestelse
1 Std. 40 Min
Sötpotatismos med salvia och hasselnötter
Keine Bewertungen