Jordgubbar med vit choklad- och ostmousse (sous-vide)

Jordgubbar med vit choklad- och ostmousse (sous-vide)

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 portioner

Υλικά

Vit choklad- och ostmousse
  • kex
    70 g
  • vispgrädde kyld
    200 g
  • vit choklad
    100 g
  • vaniljstång endast frön
    ¼
  • färskost
    200 g
Sous vide-jordgubbar
  • vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna
    1500 g
  • jordgubbar snoppade och halverade
    400 g
  • malen kanel (προαιρετικό πεδίο)
    ¼ tsk
  • apelsinskal (1 x 3-4 cm)
    2 stycken
  • saft av citron, nypressad (från ½ citron)
    30 g
    1 struken msk askorbinsyra

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 159 mg
Πρωτεΐνη 7 g
Θερμίδες 1615 kJ / 386 kcal
Λιπαρά 29 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 23 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων