
Συσκευές & Αξεσουάρ
Eclairs
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
16 Stück
Υλικά
Brandteig
-
Wasser140 g
-
Milch140 g
-
Butter in Stücken120 g
-
Zucker1 TL
-
Salz¼ TL
-
Mehl150 g
-
Eier4
Guss
-
Aprikosenkonfitüre150 g
-
Zitronensaft15 g
Füllung
-
Mascarpone400 g
-
Honig flüssig100 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt500 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
1485 kJ /
355 kcal
Λιπαρά
28 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Υδατάνθρακες
21 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Das Backbuch
121 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Das Backbuch
121 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPoffertjes
1ωρ. 30 λεπτ.
Butterkuchen mit Vanillecreme
2ωρ. 30 λεπτ.
Dubai Rolls
3ωρ.
Zuckerreinkerl
2ωρ. 50 λεπτ.
Salzburger Nockerl
30 λεπτ.
Kirschtaschen
1ωρ.
Hefezupfbrot mit Zimt
2ωρ. 10 λεπτ.
Konfetti-Cookies
1ωρ. 30 λεπτ.
Holunder-Apfel-Streuselkuchen
2ωρ.
Glutenfreie Schoko-Cookies
1ωρ. 35 λεπτ.
Dänische Hefeknoten
1ωρ. 30 λεπτ.
Früchtebrot
2ωρ. 40 λεπτ.