Pie Krim Pisang

Pie Krim Pisang

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 1ωρ. 45 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 15 λεπτ.
8 bagian

Υλικά

Pie
  • mentega tawar dinginkan, potong dadu, tambahkan untuk mengoles
    120 g
  • mentega putih dinginkan, potong dadu
    60 g
  • tepung terigu serbaguna
    280 g
  • gula kastor
    2 sdt
  • garam laut halus (fine sea salt)
    1 sdt
  • air dingin
    6 - 8 sdm
Isian Pisang
  • sari jeruk (berkisar 1 jeruk)
    30 g
  • pisang diiris
    760 g
  • mentega tawar potong dadu
    120 g
  • light cream, berkisar 18% lemak
    680 g
  • gula kastor
    140 g
  • kuning telur dari telur besar
    6
  • maizena
    4 sdm
  • ekstrak vanila
    1 sdt
  • garam laut halus (fine sea salt)
    ¼ sdt
Topping Pie
  • gula
    2 sdt
  • whipping cream, 30-40% lemak
    450 g
  • ekstrak vanila
    ¼ sdt
  • pisang diiris (1 cm) (berkisar 1 pisang)
    130 g
  • sari jeruk (berkisar 1 jeruk)
    15 g

Διατροφή ανά 1 bagian

Θερμίδες 954 kcal / 3992 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 67 g
Υδατάνθρακες 89 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων