Bolo de chocolate intenso (sem glúten)

Bolo de chocolate intenso (sem glúten)

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 15 λεπτ.
12 doses

Υλικά

Ganache e trufas
  • chocolate para culinária (64 % cacau), partido em pedaços (2 cm aprox.)
    200 g
  • natas c/ 30-40% de gordura
    150 g
  • brandy (προαιρετικό πεδίο) de ameixa
    10 g
  • cacau em pó
    1 c. sopa de
Bolo
  • chocolate para culinária (64 % cacau), partido em pedaços (2 cm aprox.)
    150 g
  • manteiga s/ sal cortada em pedaços, mais 1 c. chá p/ untar
    125 g
  • açúcar
    200 g
  • farinha de arroz
    150 g
  • ovos
    3
  • brandy (προαιρετικό πεδίο) de ameixa
    10 g
  • sal
    1 pitada de

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 421.7 kcal / 1764.4 kJ
Πρωτεΐνη 4.8 g
Λιπαρά 27.1 g
Υδατάνθρακες 40.8 g
Φυτικές ίνες 3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 16 g
Νάτριο 51.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων