Συσκευές & Αξεσουάρ
Aquafaba Pavlova
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Feinkristallzucker75 g
-
Balsamico, weiß1 ½ EL
-
Aquafaba (Kichererbsenflüssigkeit aus der Dose) kalt (siehe Tipp)90 g
-
Vanille, gemahlen1 TL
-
225 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkaltKokosnusscreme225 g
-
Vanillezucker1 TL
-
Obst als Dekoration
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
68 mg
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
1204 kJ /
288 kcal
Λιπαρά
20 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
17.9 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Thermomix und Too Good To Go
20 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKirsch-Vanille-Torte
24h
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min
Somloer Nockerl
9h
Rosa Prosecco-Torte mit Mascarponecreme
15h
Linzer Torte
1h
Karamell-Obstkuchen
1h 20min
Donauwellen
2h 30min
Schwarzwälder-Kirsch-Cake-Pops
24h
Dukatenbuchteln mit Kanarimilch
1h 50min
Sonntagsgugelhupf
1h 5min
Kokos-Orangen-Muffins
45min
Kirschkuchen mit Vanillecreme
4h 45min